100 timer igjen – stem Høyre på mandag

Skolevalget mandag ble den suksessen for Unge Høyre som det lå an til da jeg skrev mitt forrige blogginnlegg. 24,3 er formidabelt.

Vi får stadig nye signaler om at valgkampen vil gi frukter langt utover 12. september, med mange nye Høyre- og Unge Høyre entusiaster som engasjerer seg. Fra Møre og Romsdal kom følgende melding i dag:

» I går startet vi Rauma Unge Høyre. Det var over 30 stykker på oppstartsmøte, og så mange som ville være med i styret at de måtte ha kampvotering!! Er det ikke herlig?»

Er dette noe å snakke om? Tja..dersom vi går tilbake noen måneder og fordeler medlemstallet til UH ut på de stemmene Høyre får ved valg, skulle Rauma Unge Høyre ha et par medlemmer. Nå kom altså 30 på møtet. Det ER formidabelt.

På forsiden av Dagens Næringsliv i dag kan du lese at Fagforbundet bruker 16 millioner kroner på valgkampen, stort sett med skremsler om Høyre og Frp. Høyre har ordførermakt i kommuner med 43 prosent av befolkningen. Gjentatte undersøkelser i de siste ukene har vist at disse kommunene jevnt over leverer bedre tjenester enn snittet og til en lavere kostnad. Skremslene er ikke troverdig.

Som VG nett/ NTB gjengir: nå må vi stå på de neste 100 timene. Stem Høyre – fordi du fortjener det!

Reklamer

Én kommentar

  1. 100 timers kampanje er bra og Høyre må gjøre som tidligere, stå på eget budskap og ha en vinnersak med Erna lørdag. For egen del skal jeg til Unge Høyre arrangementet i Lillestrøm lørdag 1815, da jeg vil bidra for Høyre lokalt. Tror neppe det blir flere hundre deltkakere, men etter å ha stått der sammen med Unge Høyre forrige fredag, tror jeg det kan gi effekt om det er flere flest mulig deltakere, som viser et samlet Høyre på Romerike, en viktig del av Høyre i Akershus. Hvem som bruker mest på valget er uinterssant for velgerne, det er bare konsulenter og valgstrateger som sender innlegg som spectactor på nettet. En ansvarlig statstjenestemann må faktisk stå for alt man skriver og sier også på nettet. Unge Høyre skolevalgsresultat var som forventet. Takk ellers til alle i Høyre og Unge Høyre som har sendt gratulasjoner i forbindelse med min 40 års dag. Det er varmer og er hyggelig. Tror jeg når dette skrives har fått nærmere 100 stykker fra ulike medlemmer av partiet på facebook, SMS og Origo. Lykke til siste innspurten! Tommy

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: