Lytt til radio, Helga Pedersen (Skremsler 2)

Som nevnt i blogg for noen dager siden – Arbeiderpartiet er i gang med valgkampen – og velgerne skal gis et skremmebilde av hva Høyre står for, uansett hvor riktig eller galt det er. I dag – del to i føljetongen: Arbeiderpartiets parlamentariske leder Helga Pedersen «irriterer seg over at Høyre har fått sitte i kommentatorboksen uten å måtte diskutere sin egen politikk», og hun hevder at «Høyre harkonsekvent nektet å snakke om sin egen politikk». Mitt enkle svar til Helga Pedersen er: Lytt til radio – se på TV – les aviser.

Høyre hadde en god felles konferanse mellom sentralstyre og stortingsgruppe for å markere oppstart på lokalvalgåret denne helgen. Ernas innledning var åpen for presse, og ble dekket bredt i landets aviser, på Dagsrevyen og i debatter i går, både Politisk Kvarter og Her og Nå.

I Aftenposten søndag kunne Helga Pedersen fått med seg vårt nye reformforslag for velferdssektoren,  om fritt behandlingsvalg. Det gikk over side to og tre, og ble i alle fall lagt merke til av Helgas partifelle, helseministeren, som så behov for å kommentere det både i påfølgende avis, og debattere det med Erna på radioen.

Dagsrevyen søndag og i diverse aviser i går ble Høyres invitasjon til samarbeid med fagbevegelsen dekket. Helga Pedersen så det tydeligvis ikke, men det gjorde både LO-lederen, og lederne i flere av de andre store hovedsammenslutningene.

Partiene har en felles utfordring med å få opp deltagelsen ved lokalvalgene. Min oppfordring til Helga Pedersen når hun kritiserer konkurrenter for ikke å snakke om egen politikk: Fei for egen dør!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: